Reviews Tenuta Squaneto

Read here how our guests have experienced their stay at Tenuta Squaneto.

21-08-2018

Corry & Johan Veerman uit Herwijnen

We hebben eind mei 2018 enige dagen met ons kleine tentje op de camping gestaan. Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen door een alleraardigste medewerkster, waarvan we de naam zijn vergeten jammer genoeg. Al snel kwam ook Barbara naar ons toe en direct was er een goede klik. We hadden een mooie plek op de grote camping. Natuurlijk was het vroeg in het seizoen en daarom konden we mooi uitkiezen. Alles was prima die dagen en de voorzieningen waren mooi en goed. Ook heerlijk gegeten in het restaurant met een goede bediening door genoemde medewerkster en Barbara. En ook nu weer hadden we het gevoel dat we elkaar al jaren kenden. We hebben ook 2 flessen van hun eigengemaakte limoncello gekocht, zodat we thuis nog weer aan het verblijf op de camping terug kunnen denken. Barbara e.a. bedankt!

Message Tenuta Squaneto:
Leuk dat jullie zo hebben genoten en natuurlijk graag tot ziens op Tenuta Squaneto. Arrivederci! Barbara, Pieter, Sanne en de rest van ons team

09-07-2018

Seibel uit Kötterichen

Hallo Barbara, hallo Pieter, ...danke für einen unvergesslichen Urlaub, es hat uns sehr gefallen und wir haben uns sehr gut erholt. Schon die Anfahrt durch urige Landschaft weckt tolle Urlaubsgefühle, weitab vom traditionellen Touristenrummel! Wir unternahmen Rad- und Wandertouren durch die Berglandschaft und dem nahen Nationalpark, unser Hund immer dabei! Viel Zeit haben wir auch in und am platzeigenen Pool verbracht. In den sehr heißen Nachmittagsstunden genossen wir im Außenbereich des Restaurant eiskalte Getränke und viel Eis im Schatten der "summenden" Lindenbäume. Einmalig!! In den Abendstunden haben wir gegrillt oder wurden wir von Euch kulinarisch verwöhnt. Alles in allem ein sehr erholsamer Urlaub, wir kommen wieder!!!!!!! Liebe Grüsse von Jörn, Gerry, Jannik, Thiemo, Annika, Agnetha und Toad!

09-07-2018

Helmut und Gerti

Die 3 Wochen in Tenuta Squaneto vom 2. bis 23. 06. 2018 waren der schönste Senioren-Urlaub für uns bis jetzt. Wir wurden sehr freundlich von Barbara und Pieter empfangen und mit einer Erfrischung überrascht. Der komplette Platz sowie der tolle Pool waren sehr gepflegt. Unser Sanitärhäuschen war sehr sauber und komfortabel eingerichtet. Davor eine Spüle mit 2 Ceran-Kochfeldern und darunter ein Kühlschrank. Das Restaurant hat voll gepunktet. Das ganze Team war immer freundlich und zuvorkommend. Die Ruhe und "Abgeschiedenheit" hat uns sehr gut getan. Vielen Dank für alles.

05-07-2018

Jan en Loes Hammer uit Dronten

Vorige maand genoten van een heerlijke vakantie op jullie prachtige plek, midden in de natuur. Een echte aanrader, jullie zullen ons dan ook zeker terug zien. We zijn al op meerdere campings in Italië geweest, en dit is een hele bijzondere. We hebben het heel erg naar ons zin gehad, dank daarvoor.

18-06-2017

Wil en Hans Weikamp uit Doetinchem

Beste Pieter en Barbara, voor de tweede keer weer erg genoten op jullie prachtige camping. Alles was weer prima voor elkaar. Door jullie gastvrijheid voelen we er extra thuis. Ook zijn we natuurlijk benieuwd of jullie dochter geslaagd is. Jullie camping blijft een aanrader voor een volgende keer.

Message Tenuta Squaneto:
Dank voor jullie komst. Het was ons een genoegen jullie weer te mogen verwelkomen. Dionne is met een mooie eindlijst geslaagd voor haar VWO examen! Uiteraard weer graag arrivederci op Tenuta Squaneto!!

23-09-2014

Ton & Lia Steijn uit Rijswijk ZH

Beste Pieter en Barbara, wij hebben genoten van jullie camping en alles wat jullie er omheen doen voor de gasten. Ons verblijf van 18 augustus tot 2 september was top. Jullie hebben het goed voor elkaar! Proficiat. Wie weet tot ziens.

11-09-2014

Ralf uit Nijmegen

Beste Barbara en Pieter, Wij hebben genoten van jullie heerlijke camping op de grens van Piemonte en Ligurië. De rust, de gemoedelijke sfeer, de gastvrijheid en ook de erg ruime plekken op het autovrije veldje waren iedere dag weer een lust. Onze Teun genoot van de vele ritjes met opa in de clubcar. Sanitair is op en top verzorgd. Complimenten. Een aanrader. Grt. Ralf, Mirian, Teun en...

07-07-2014

Fam. Reijnders uit Heemstede

Beste Pieter en Barbara, We hebben een heerlijke vakantie gehad bij jullie begin juni; zeer warm weer, maar dankzij jullie heerlijke zwembad was het er goed uit te houden. Heerlijk gegeten; goed sanitair, kortom: een aanrader!!

18-06-2014

Gwen uit Echt

Just back from a lovely holiday ao in italy. We really enjoyed staying at Tenuta Squaneto (6 nights)! We had the luxury of the comfort plus site: your own (big) bathroom and kitchen. Something we can really recommend. Large sites! Privacy guaranteed. The staff is very friendly, good restaurant and the swimpool is an enjoy especially with the warm weather we had. And with a little bit of lovely driving, you have the sea, mountains and (small) cities available. Overall: excellent campsite!

20-09-2013

Wim en Wilma Pasman uit Bathmen

Hoi Pieter en Barbera, ook wij zijn inmiddels al lang weer en thuis en al weer hard aan het werk. We hebben ons prima vermaakt op jullie mooie camping! Volgens jaar weer? De Stelvio beklimming op de racefiets voor KIKA was erg pittig, maar ik ben toch tweemaal bovengekomen!! Daarna was ik weer aan vakantie toe. Groeten van Wim en Wilma Pasman

23-08-2013

Lokman uit ede

Hallo Pieter , Barbara, Dionne en Jesper, hartelijk bedankt voor een heerlijke week op jullie mooie camping. We hebben het heerlijk gehad en de lodgetent was fantastisch! (en de pizza's ook!) Bedankt voor jullie goede zorgen, Groetjes , Niels en Saskia Anne, Bart en Rick

13-08-2013

Wilma uit Gieten

Beste Pieter en Barbara. Wij zijn inmiddels weer aangekomen in Nederland en willen jullie bij deze laten weten dat onze vakantie bij jullie op de camping super was. Wat een geweldige camping. Schoon en van alle gemakken voorzien. De kinderen hebben ook erg genoten, met name van het prachtige zwembad. Wij komen graag nogmaals bij jullie terug. Met vriendelijke groet, Wim, Wilma, Myrthe en Renske Zandvoort.

07-08-2013

Hans Verbeek uit Steenbergen

Beste Barbera en Pieter, in 2012 was het 1 week op jullie geweldige camping en in 2013 hebben wij 2 heerlijke weken gehad en ik wij willen het graag nog eens bevestigen via deze reactie het was super, super, super. Met dank aan jullie, Opa en Oma en niet te vergeten jullie geweldige kok en alle medewerkers. Wij hopen tot ziens in 2014, groetjes van Hans, Marica, Susanne en Eveline Verbeek

26-07-2013

Sara uit Belsele

Wij hadden een heerlijke tijd op de camping. Even helemaal onthaasten en tot rust komen. Bedankt!

18-07-2013

Silvia Fries uit Nordhorn

Liebe Barbara, lieber Pieter, es waren großartige Tage bei euch. Der schönste Campinglatz, den wir kennen. Wir haben schon oft darüber erzält und eure Adresse weiter gegeben. Vielen Dank für eure Gastfreundschaft und Danke für alles Alles!

14-07-2013

Fam. Hoogendam uit Delfgauw

Wij arriveren de 15e augustus. Onze zoon van 9 vraagt of er dan ook nog kinderen van zijn leeftijd zijn.

Message Tenuta Squaneto: Beste familie Hoogendam, Ja hoor, er zijn dan nog genoeg speelkameraadjes van zijn leeftijd op Tenuta Squaneto! Pieter en Barbara

05-07-2013

Ramaker uit hoogeveen

vanaf woesndag (10-08) hopen wij er te zijn....we hebben heel veel zin en hopen op een heerlijke vakantie!!! Fam Ramaker met 2 jongens (1,5 en 10 jaar)

28-06-2013

Loek en Ans de Goede uit Den Heldert

Als ik naar buiten kijk, het regent hier. Even de zon halen dus naar de site van jullie camping. In mei stonden we enkele dagen op jullie camping. Wat een gastvrijheid en ontvangst. Het weer was niet zo mooi, maar Barbara was onze zon. Geweldig wat hebben wij genoten. Het heerlijke eten 's avonds in jullie restaurant. We komen zeker nog een keer terug. Heel veel plezier de komende tijd met jullie gasten

24-06-2013

Otte uit oosterland

Wij hopen volgende week woensdag te komen en zien uit naar mooi weer, we zijn erg benieuwd.

21-06-2013

Stefanie uit Veghel

Ook wij kijken uit naar onze vakantie en hopelijk mooi weer! Nog 9 dgn en dan kunnen wij met eigen ogen 3 wkn genieten van deze pracht camping samen met onze meiden van 3 en 5.

21-06-2013

Hilde uit Beverlo

Ik heb net enkele dagen op jullie camping verbleven en het was 'SUPER'! Iedereen was ongelooflijk vriendelijk, behulpzaam, alles was proper en verzorgt. Zo zou het overal moeten zijn!;0) De ideale plaats om te rusten. Dankjewel voor alles!

21-06-2013

Heldoorntjes uit Kampen

Nog twee weken en dan is het zover. Vol verwachting klopt ons hart....en hopelijk veel mooi weer, daar zijn we hard aan toe.

20-06-2013

Hofman uit alverna

nog 3 weken en dan komen we naar het mooie tenuta wij en onze zoon (7 jaar ) hebben er zin in. tot dan groeten william karin en max

19-06-2013

Fam.baaren uit Uitgeest

We hebben er zin in, komen de 14 e juli tot 1 augustus met een tweeling van dan 6 jaar en een jongen van 8 jaar .

18-06-2013

Vivian van Brakel uit Westervoort

Hoi! Wij zijn heel benieuwd naar de camping na het lezen van al die positieve reacties. Wij hebben kinderen van 9,13 en 14 jaar.groetjes!

17-06-2013

Fam. Westhuis uit Goes

Nog een kleine 6 weken en dan...op naar het mooiste plekje van jullie camping. Kunnen bijna niet wachten.

16-06-2013

M. Raanhuis uit Arnhem

Wij hebben er ook veel zin in en genieten al vooraf bij het lezen van jullie website. Liesbeth, Martin en dochter Irene

08-06-2013

Fam dielemans uit rucphen

Hallo we zijn aan het aftellen nog drie weken en dan komen we eraan we hebben 2 kids,13 en 10 jaar en hebben er zin in. Gr fam dielemans

Message Tenuta Squaneto: Veel plezier met de voorpret en ''a presto''

11-01-2013

Hans en Truus Kalkman uit Haastrecht

Lieve mensen, het is al weer even geleden dat we bij jullie op de camping waren maar we zijn het zeker niet vergeten. Als we richting Italie gaan zullen we zeker weer een bezoekje brengen.

Message Tenuta Squaneto:
Ciao Hans en Truus, Jullie zijn natuurlijk weer van harte welkom!! Missen zeker onze heerlijke capuccino's en americano's ;-)

12-10-2012

Tineke en Ton den Enting uit Wijk bij Duurstede

Al weer enkele weken terug van vakantie. Op jullie schitterende camping genoten van de rust die we zo broodnodig hadden.Ook de overweldigende natuur en de overige gasten waren oke. In het bijzonder de ontvangst bij aankomst vonden wij in positieve zin zeer bijzonder. Zoals je door familie verwelkomd wil worden(Barbara niet verlegen worden,succesjes moet je vieren). Barbara en Pieter we hopen volgend jaar weer een paar weekjes bij jullie te mogen verblijven. Vriendelijke groeten Tineke,Ton en Gyzmo

17-09-2012

Inge en Martin Kooren uit Heemstede

Wij zijn net terug van 17 mooie dagen op een schitterende camping met een mooi zwembad, heerlijk restaurant,(fantastische Italiaanse kok, dank je wel nogmaals Silvio voor de gezellige kookworkshop ) maar vooral de interesse,de zorgzaamheid, van de altijd gastvrije en vrolijke Barbara en Pieter. Wij hebben van alles genoten,de heerlijke broodjes s'ochtends, de wijnproeverijen met de extra's, het uitstekende eigen sanitair, en van de ons omringende gasten. Absoluut een aanrader in het mooie Pimonte. Groeten van Inge en Martin

12-08-2012

Fam.Lodewijkx uit Hellevoetsluis

We zijn terug van 18 dagen Tenuta Squaneto. Een camping opgezet vanuit de ogen van een kampeerder, dus schoon sanitair, geen opdringerige muziek, maar wel rust. Het enige wat je hoort zijn de krekels. Grote plaatsen, vriendelijk personeel, en een prima plek om te onthaasten. De piemon taste it, is een leuke manier om kennis te maken wat dit gebied biedt. (een gouden greep)Ook Milaan voor het shoppen is onder handbereik, net als de bloemenriviera. Barbara en Pieter, we danken jullie voor het vakantiegevoel wat jullie hebben weten te bewerkstelligen.

10-08-2012

Wouter Weets uit Aalter

Wij hebben hier een schitterende vakantie beleefd! Dank U Barbara, Pieter en het gehele team!!! Pas thuis en we willen al terug ;-)

26-07-2012

Cindy Raes uit Reusel (NB)

Na 2 heerlijke weken op jullie geweldige camping zijn we weer thuis. Onze dochter van bijna 5 zei toen we vertrokken: maar mama, we zouden toch heeeel lang op vakantie gaan! Het was genieten met een grote G! En Pieter en Barbera, het adresje wat jullie voor ons geregeld hadden om te overnachten in Parreto was super. Een zeer hartelijk ontvangst en die goede man heeft voor ons nog een heerlijke maaltijd verzorgd (zelf noemde hij het eenvoudig, maar het was erg uitgebreid)! Heel veel succes met jullie prachtige camping!

22-07-2012

Weets-Ysebaert uit Aalter

Wij zijn bijna klaar met inpakken om op dinsdag te vertrekken richting Itali. 3 jongens van 13, 10 en 6 kijken er samen met hun ouders naar uit om te genieten van de rust, lekker eten, mooie wandelingen de streek.

20-07-2012

Fam. E. Verbeek uit Eindhoven

Begin juli 2012 2 weken op de camping gestaan. Een waar paradijs in Italie. Grote plaatsen, uitmuntend sanitair, lekker eten, gastvrije medewerkers en om niet te vergeten een enerverende oprijlaan van 12km. Voor ons was de vakantie meer dan geslaagd, zeker daar de kinderen (12 en 14) met tranen in de ogen de camping verlieten. Een betere reclame kun je niet wensen. Barbara en Pieter, ga vooral zo door. Groeten, Fam E. Verbeek

17-07-2012

Otten uit Bak

Nog een kleine 2 weken en dan komen wij ook, Wil ( vader ) Annemr ( moeder ) en dochter Anne-Wil ( 15 jaar ) en zoon Joris ( 12 jaar ), we hebben er zin aan en hopen het slechte weer in nederland te ontlopen en gaan lekker genietren van cultuur, de omegeving en het lekere eten en drinken in Itali.

15-07-2012

Klein Nienhuis uit Lichtenvoorde

Leuke reacties. Wij laten dan ook kort een bericht achter. Wij komen 1 augustus en blijven tot 15 augustus met twee jongens van 8 jr en 10 jr. Fam Klein Nienhuis uit Lichtenvoorde. We hebben we allemaal zin in.

14-07-2012

Fam Kolthof uit Swifterbant

Hallo allemaal, wij komen op za 28 juli met onze 2 zonen van 8 en 4. Tot dan!!!

07-07-2012

Heleen en Johannes uit Joure

Hallo, wij komen op 15 augustus met onze 3 kinderen: 2 meisjes van 14 en 10 en een jongen van 7. We hebben er zin in

06-07-2012

Monique Teeuwen uit Vijfhuizen

Hallo allemaal, leuk om al die enthousiaste berichten te lezen! Wij hebben geboekt van 2 tot 11 augustus en komen met onze dochter van 13 en onze 2 zoons van 10 en 5 en hebben er nu al zin in!

29-06-2012

Cor en Ria uit Groningen

Hallo, wij hebben net geboekt en komen met 2 jongens van 6 en 8 jaar.

28-06-2012

S.Borger uit Haren (Gr.)

we hebben enorm zin in de vakantie en komen 27 juli aan en blijven 2 wk. Meiden van 8 en 5 die heel graag veel vriendinnen willen maken.

23-06-2012

Sabine uit Zedelgem

Hallo, wij kijken er echt naar uit om bij jullie op de camping te verblijven, (zonder kinderen, maar super enthousiast....) Tot 1 juli...

23-06-2012

Jacobs uit Zeewolde

wij komen van 29 juli tot 16 augustus. onze oudste zoon viert op Tenuta zijn verjaardag en wordt dan 7 jaar. Daarnaast hebben we een jongen en meisje van 4.

22-06-2012

Roland uit alphen aan den rijn

Wij komen, een gezin met twee dochters van 9 en 10 jaar, van 12 juli t/m 31 juli. Zijn er ook gasten die in die periode konen? gr Roland, lisette, Jonne en Sylvie

21-06-2012

Cindy uit Reusel (NB)

Wij hoeven niet meer zo lang te wachten! Wij zullen met 3 gezinnen komen genieten van 10 tot 24 juli. Wij hebben samen 6 kinderen: drie jongens, van 6,5 en 3 jaar en drie meiden, twee van 4 jaar en een babytje. Wij hebben er zin in!

13-06-2012

Ellen Elshof uit Eerbeek

Hallo Allemaal, erg leuk om te lezen, wij komen aan op 30 juli en blijven 2 weken. # meiden, 6, 4 en bijna 2 jaar.

10-06-2012

Fam. Koelman uit Enkhuizen

Wij komen van de 14e tot de 24e met onze dochter van 2,5 jaar. We hebben er heel veel zin in.

03-06-2012

Elke uit Brugge

Hallo, wij zijn een belgisch gezin met twee kinderen (jongen 7jaar en meisje 4 jaar) en komen van 16 augustus tot 26 augustus. Wij kijken er nu al naar uit en leuk om te zien dat er nog veel kindjes zullen zijn. Tot dan. Familie Bouckaert-David

31-05-2012

Barbara uit Nijmegen

Hallo aanstaande vakantiegangers, Wij hebben geen kinderen, maar kijken er ook heel erg naar uit om op deze camping te vertoeven. Wij komen de 17e aug. aan en blijven tot de 26e aug.

28-05-2012

Marja uit De Meern

Hoi Heidie, wij zijn er ook in die periode en wij hebben een zoon van dan bijna 2 jaar.

28-05-2012

Bouke uit Haarlem

Fijn toch, dat voorpretgedoe! Wij komen de 16e aug aan met een kind van 1 en twee jongens van 6 en 8 uit Haarlem. Zo te lezen zien we die twee oudste de hele dag dus niet....Tot dan!

16-05-2012

Heidie uit Koudekerk aan den Rijn

Hallo, wij komen met onze 3 kids(jongen 8, meisje, 4 en jongen van 1 jaar)in de periode van 7 t/m 16 augustus. Wij zijn erg benieuwd of er in die periode ook andere kinderen komen.

14-05-2012

Brenda Keizer uit Haarlem

Hoi Agnes, Hier nog een respons, wij komen 14 augustus aan met een meisje van 6 jaar en een jongen van 8 jaar. Genoeg kinderen he? Tot dan, we hebben er zin in! Groeten, Brenda

12-05-2012

Marleen uit Aalsmeer

Hallo Agnes ook wij komen 11 augustus aan met onze 3 meiden van 2, 5 en 7. Leuk om te lezen dat er zoveel kinderen zullen zijn.

03-05-2012

Remco uit Hoorn

Hallo, wij komen 10 augustus an voor 2 weken op deze camping. Ook wij hebben 2 meiden (van 4,5 en 7) mee. Leuk dat er in iedergeval kinderen zijn om mee te spelen

22-04-2012

Louis, Jos en Ludo uit Heemskerk

Hallo Agnes, wij komen de 14de aan samen met ons zoontje van 9 jaar.

10-04-2012

Wilfred, Maaike en Joya uit Schagen

Hoi Agnes en familie de Lange, ook wij zijn staan tijdens deze periode op de camping (komen de 13de aan). Onze dochter wordt de 16de 7 jaar. Vrienden die met ons mee reizen hebben een dochter van 12. Wij hebben nu al zin!

02-03-2012

De lange uit Zaandijk

Hoi Agnes, Wij komen een dag eerder aan op de camping en blijven een dag langer als jullie! Mogelijk dat je dochter in ieder geval een vriendinnetje(leeftijdsgenootje) heeft want wij hebben 2 meiden en 1 daarvan is dan net 8 jaar geworden! Groetjes, Familie de Lange uit Zaandijk (N-H)

14-02-2012

Agnes Popma uit Hoogeveen

Hallo, wij gaan met ons gezin (meisje 7 en jongen 9 jaar)van 14 t/m 26 augustus naar deze camping. Hebben er erg veel zin. Gaan er nog meer gezinnen met kinderen van deze leeftijd, deze periode naar TS?

26-09-2011

L.Verboom uit Gouda

Net als de vootgaande gasten hebben wij twee heerlijke weken op de camping doorgebracht. Na vooraf wat huiswerk gedaan te hebben, wisten we wat we konden verwachten, zoals afstanden naar verschillende plaatsen. Dat de rust op de camping zo heerlijk is kun je van te voren niet inschatten. Geen enkel geluid s'nachts, behalve van krekels en uilen. Overdag de arend te zien rondcirkelen, geweldig. Alle lof voor Pieter en Barbara die hier zo'n fantastische camping hebben gerealiseerd. Fijn zwembad, mooi en schoon sanitair gebouw, kortom super. De pizza's zijn trouwens ook niet te versmaden. Loek en Marja Verboom.

23-09-2011

Boudewijn Staffhorst uit Poppel

Wij kwamen begin september 2011 op Tenuta Squaneto/Piemonte verzeild en zijn er niet meer weggegaan. Uiteindelijk bleven wij er een aantal weken. Wij hebben ons afgevraagd waarom wij zo lang op deze camping zijn gebleven. Wij kwamen tot het volgende lijstje: - de camping is pas enkele jaren oud en voorzien van prachtig sanitair. Het sanitair wordt 2 maal per dag schoon gemaakt en werkelijk ook goed schoon gemaakt. Dat is zeer plezierig. - heet water is ook heet water en het is er ook altijd zowel in de douches als bij de afwasaanrechten. Geen douchemunten! - de camping heeft een mooi zwembad met 25 meterbaan en een peuterbad. - de camping heeft grote plaatsen waardoor je veel privacy hebt - geen geluidsoverlast van wat dan ook. Het is een heel rustige camping. Dat betekent wat langere aanrijtijden maar dat hadden wij er graag voor over. - goede terreinverlichting en 16 ampre stroomvoorziening! - geen kapotte lampen, sloten, haakjes, klinken of wat dan ook. Alles werkt gewoon. De campingbazen, Barbara en Pieter creren een gastvrije sfeer.Het was heel plezierig op Tenuta Squaneto. Elly en Boudewijn Staffhorst, Poppel 23-09-2011.

21-09-2011

Ab en Jose uit Oudemolen

Als je het gastenboek leest dan zie je alleen maar positieve reacties. Het is misschien een beetje vreemd voor mensen die er (nog) niet zijn geweest. Maar het is gewoon zo. De camping heeft een prachtige ligging, wandelmogelijkheden, leuke dorpen. Het sanitair is werkelijk fantastisch, zeer schoon en netjes. De plekken waar je met je tent en/of caravan kan gaan staan zijn erg groot,100m2. Vind je bijna niet in Italie. Het restaurant heeft een kleine menukaart, maar het wordt dan ook erg goed klaargemaakt. De speciale pizza avond(vrijdags) zijn ook erg welkom. De prijzen zijn zeer redelijk te noemen. Een pizza voor 6 euro waar een volwassen persoon meer dan genoeg aan heeft. De eigenaren zijn zeer vriendelijke mensen, zeer behulpzaam. De broodjes die je smorgens kon afhalen bij de receptie waren zijn aan te bevelen. Is er dan niet wat negatief? Nee, eigenlijk niet, alleen de boodschappen, daarvoor moet je zo'n 25 a 30 minuten voor rijden. Maar ja, je hebt vakantie, tijd genoeg. Wij hebben het bijzonder naar ons zin gehad en komen zeker een keer terug. 14 dagen zo rond de 30 graden met een dag regen. Vriendelijke groet. Ab en Jose

09-09-2011

Adri, Margret, Lisa, Rosalie en Fleur Tervoort uit HOOFDDORP

Beste Pieter en Barbara, We hebben een TOP tijd gehad op jullie prachtige camping. Je kan echt zien dat jullie heel erg trots op jullie eigen plekje in Italie zijn en terecht. Alles zag er super netjes en verzorgd uit. De weg erheen was best wel spannend met de smalle weggetjes en een caravan van 2,5 meter breed maar ook dat is ons achteraf mee gevallen. De plaatselijke bevolking doet ook echt moeite om je zo goed mogelijk te helpen door veel ruimte te geven en is ontzettend vriendelijk. Wij komen in ieder geval zeker terug en waarschijnlijk al in 2012 als er plaats is. Ga zo door en heel veel succes!!!

27-08-2011

Martin Reuver uit Opende (gr.)

Hallo Pieter,Barbara, en uiteraard het HELE team! We hebben een zeldzaam prettige, rustige en familiare vakantie gehad. Wessel die opa mocht helpen met het zwembad. De grote plaatsen, het zwembad, het sanitair. Vergeet niet de bar, Pizza-dag tja eigelijk alles. Wij komen ZEKER weer langs. Reserveer maar vast een plekje voor ons. HEEL erg bedankt!! Martin, Natasja, Wessel en Stef.

24-08-2011

Robert en Nina Dunning en Andrea de Leeuw uit Utrecht

Hallo Barbara, Pieter, Dionne, Jesper, opa en oma, onze vakantie is al even voorbij en met heel veel goede herinneringen denken we aan onze twee weken bij jullie op de camping. Het was genieten, de mooie grote plek voor de tent waar rekening was gehouden met ruimte voor Koeki de hond, die heerlijk kon rennen op het grote veld en bij warmte even kon afkoelen in het riviertje, het heerlijke koele schone water van het zwembad of meertje (was ook weer leuk voor Koeki), het al vaak gememoreerde fantastisch schone sanitair, de kindvriendelijke omgeving, een waar kinderparadijs voor onze Nina, de lekkere pizzas op pizza avond en de goede, smakelijke, kleine kaart op de andere dagen. En natuurlijk het heerlijke ijs dat steeds qua smaken gewisseld werd. Ook de omgeving mag er zijn. Er werd door onszelf en vele anderen veel gefietst en gejogged, veelal in de ochtend om de warmte voor te zijn. Culinair moet je even zoeken, of goede adressen via jullie horen, zoals Tripoli in Piani Crixia en vooral Da Rossina in Porri, heerlijk authentiek eten tussen de plaatselijke bevolking met geweldige wijnen uit de streek. De wijnroute rondom Alba is een aanrader en een dagtocht naar Genua ook en het strand hebben we (zelfs met de hond - speciaal hondenstrand Bau Bau Beach) ook meerdere keren bezocht. Kortom een topvakantie. Ook wij gaan zeker terugkomen. Dank voor jullie goede zorgen en gezelligheid! Tot ziens!!!

15-08-2011

Xanthe van der Veen uit Goor

Hoi Pieter en Barbera, Ik heb een schitterende vakantie hier gehad. Alleen jammer dat het slinger touw was afgebroken. Het zwembad was supergaaf. De spelletjes waren heel erg leuk. Onze plek was heel erg fijn. groetjes de familie van der Veen.

11-08-2011

Elsycolpaert uit zulte 9870

Beste Pieter en Barbara en familie, bedankt voor de prachtige dagen op jullie fantastische camping ! Wij hadden een superplaats ; het sanitair wordt heel goed onderhouden : proficiat daarvoor ! Het eten in jullie restaurant is heel lekker ; in de omgeving kan je ook lekker eten (Antica Mansia is een aanrader !). Prima baantjes kunnen trekken in het zwembad. Jammer dat we na een weekje al terug weg moesten. Daarna nog 4 dagen Lago Maggiore, maar daar was de camping toch heel anders hoor : massa, kleine plaatsjes en onpersoonlijk. Doe zo verder en we maken reclame voor jullie bij kampeervrienden ! groetjes, familie Verzelen, Belgi

09-08-2011

Willem-Jan, Marjan, Maarten en Marieke uit Amersfoort

Hallo Pieter en Barbara, We waren begin juli twee weken op jullie camping (de overburen van de schrijvers van het stukje hieronder:-)). Voor ons heeft jullie camping alles wat we wensen: een geweldig zwembad, leuk riviertje, grote plaatsen, schoon sanitair, prachtige omgeving en niet al te groot. Met recht een charmecamping dus! We zijn eigenlijk nooit voorstander van '2x naar dezelfde plek' gaan, maar we beginnen nu toch te twijfelen!! Maarten en Marieke zijn de pizza's met chocoladepasta en slagroom nog niet vergeten:-) Ga zo door, onze complimenten & dank voor jullie inzet!!!!

08-08-2011

Marian, Ren, Niels en Sem Landman uit Krimpen aan de Lek

Beste Pieter en Barbara. We willen jullie middels dit gastenboek laten weten dat we een prima tijd hebben gehad op jullie camping. Fantastische ligging (met name riviertje), mooie en ruime plaatsen, superschoon sanitair, vriendelijke ontvangst/ personeel. Na het verblijf op Tenuta Squaneto hebben we nog een week op de 'beste camping van Itali' (volgens het boekje charme campings van de ANWB) gestaan. Dat was een behoorlijk contrast en wat ons betreft hebben jullie meer recht op dit predikaat.

03-08-2011

Hens Meengs uit Den Haag

Hoi Pieter en Barbara, Ons verblijf duurde weliswaar maar twee dagen, maar die waren voorlopig net voldoende om even bij te praten (vooral met Barbara dan, sorry Piet). Voorlopig, want wij komen zeker terug en dan langer (een kwestie van op tijd reserveren, nietwaar;-) Wij hebben genoten van het resultaat van jullie harde werken, zweten, het eindeloos geduld hebben met de Italiaanse overheid etc. Dank daarvoor. Het is een prachtige camping en dat zal de komende jaren alleen maar beter worden. Mede dankzij jullie doorzettingsvermogen, professionaliteit, passie en gastvrijheid. Hartelijke groeten, Marike, Hens, Olaf en Finn

28-07-2011

Fam. Beer uit Den Bosch

Hoi Pieter en Barbara en uiteraard ook de kinderen en (schoon)ouders, We willen jullie bedanken voor een zeer aangename vakantie. Het was heerlijk. De eerste vakantie met de kinderen dat ook wij het gevoel hadden dat we vakantie hadden. Vanwege de kindvriendelijke omgeving en de rust die de camping uitstraalt. Geweldig zwembad en enorm lekkere pizza's. Volgend jaar is al weer geboekt!Dus...tot volgend jaar! Groetjes, Roderick, Caroline, Cas en Evi Beer

28-07-2011

C.Meijer uit Leusden

Het was een hele leuke week met goed weer, een mooi zwembad en een ping-pong tafel. Hopelijk zien jullie ons volgend jaar weer! Ps: Beste Dionne, Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Doen jullie Lieke Kim Cas en jesper de groeten van me? Groet, Charles Meijer

22-07-2011

Stephanie schaft uit Maarssen

Hallo Pieter, Barbara, Dionne,Jesper en opa en oma, Wij hebben het heerlijk gehad bij jullie. Na enkele dagen waren we al helemaal ontstresst, daar hebben we meestal wat langer voor nodig. Mooie omgeving, ruime rustige plaatsen, mooi zwembad, lekker restaurantje. Mooi weer ook, dat was fijn(we gingen nog 4 dagen na Zwitserland maar daar zijn we weggespoeld na 2 dagen)Al met al, dank voor jullie gastvrijheid! Onze kinderen hebben zich ook uitstekend vermaakt, we zagen ze de hele dag niet. Die gaan weer contact houden met Dionne en Jesper via alle social media! Veel succes met jullie camping en wie weet tot ziens. Enne... oma: hoop op een spoedig herstel van uw arm! Groet, Jaap, Stephanie, Daan en Floor van den Andel

02-07-2011

Fam. Kolbeek uit Rotterdam

Beste Pieter, Barbara en (schoon)ouders, dankzij jullie hebben wij een heerlijke vakantie gehad! Het was echt genieten op de camping (en daarbuiten). Ondanks het amsterdammertje voelden wij als rotterdammers ons thuis op de camping. succes met de drukte deze zomer, en proost op jullie rijkdom daar in het prachtige Tenuta Squaneto. Groeten, Wouter, Julia, Minke en ...

13-06-2011

Ron en Marja Nieuwstraten uit Sommelsdijk

Hoi Pieter en Barbara, We hebben het weer prima naar onze zin gehad. De kookworkshop met Silvio, en de wijnproeverij met Pieter vonden we erg gezellig en leerzaam. De omgeving is werkelijk prachtig, we hebben genoten van de leuke plaatsjes en het lekkere eten. We komen vast nog eens! Iedereen de groeten van Ron en Marja

05-06-2011

Fam. Witter uit Breda

Wij zijn zeer benieuwd naar onze eerste kennismaking met Itali via deze camping. We verheugen ons er in ieder geval op. Maar we hebben dezelfde vragen als menig ander over bezienswaardigheden, activiteiten e.d. in de nabije regio. En heeft iemand nog een tip welke camping in Zwitserland we moeten pakken als tussenstop? Wij denken aan Thun (Thunersee) en dan via de Ltscherbergtunnel op de autotrein. Wij staan open voor suggesties :) Groeten, Michel en Harritte.

18-04-2011

Fam. Verzelen uit zulte 9870

Hallo, wij komen op zondag 17 juli naar Tenuta Squaneto en blijven tot maandag 25 juli. Wilden eigenlijk nog langer blijven maar helaas volboekt. Zullen onze vakantie dan nog een paar daagjes doorbrengen in Zwitserland. Is er voldoende te zien en te beleven in de omgeving van cultuur en bezienswaardigheden , lekker eten en wat afkoeling in een meertje of de zee ? Onze dochters van 20 en 17 komen ook mee. Iemand tips ?

14-04-2011

Fam. Van Essen uit Apeldoorn

Wij kijken erg uit naar de vakantie van 2011 op deze camping! Wij zijn er van 28 juli t/m ca. 10 augustus, wie nog meer? Ben erg benieuwd naar deze camping, de omgeving, het weer... kortom naar Itali!

30-01-2011

Dionne uit otterlo

lieve papa en mama, gefeliciteerd met de tenten! haha! ik wens jullie nog heel veel succes!!! -xxxx- dionne (jullie trotse dochter)

08-11-2010

F. Ouwerkerk uit Waalwijk

Hallo Fam.Witschge, Ik zit net in de KCK jullie verhaal te lezen en was erg benieuwd naar de camping,ziet er heel goed en verzorgd uit.Petje af voor wat jullie allemaal hebben doorstaan,we wilden nog een keer naar Toscane en komen dan zeker langs.Met het bekijken van de site zou ik nu al wel willen komen,maar dat kan niet.We hebben in Otterlo ook de camping gezien en daarom stond ik er niet van te kijken dat jullie camping er ook zo goed verzorgd uitziet.Groetjes Francien Ouwerkerk

03-09-2010

Fam. dekkers uit beek en Donk

Hallo Barbara, wij willen je nog eens bedanken voor de heerlijke vakantie die we hadden. We hebben genoten van jullie vriendelijkheid,de rust,het riviertje(vooral rens)en eigenlijk alles wat een vakantie zo geweldig maakt. we hopen dat het snel zo goed gaat dat Pieter en de kinderen ook kunnen blijven op jullie prachtige paradijsje in Italie. We zullen iedereen de camping van harte aanbevelen. groetjes Toine,Anja,Rens,Jade Dekkers

30-08-2010

Theo en Thea Kops uit Aarle-Rixtel

Barbera en Pieter,Opa en Oma,Janet en Silvio dankzij jullie allemaal hebben wij een heerlijke tijd op julliemooie camping doorgebracht.Wat een prachtig zwembad en dan het toiletgebouw, zo superschoon altijd.We hebben heerlijke pizza's gegeten en a la carte.Met de problemen die wij hadden met onze camper heb jij Barbera ons geweldig geholpen met vertalen aan de monteurs.Hij moest worden opgesleept naar de garage en jij hebt voor ons een prachtig appartement voor ons geregeld voor twee dagen.We hopen dat de bouw van huisjes in de toekomst kan doorgaan en danken jullie voor alle gezelligheid. Wij hebben erg genoten samen met onze kleinkinderen. Groetjes aan allen en tot ziens op het mooie Tenuta Squaneto.

30-08-2010

Kevin, Jordy, Monique en Dion Croon uit Heiloo

Van 5 t/m 19 augustus 2010 waren we op deze mooie camping in een werkelijk nog ongerept stukje Italie. We stonden op plek nummer 9 (ruim op knus veldje) direct tegenover het sanitair gebouw (op ons eigen verzoek). We hebben een prima vakantie gehad en volop genoten van de rust en de gastvrijheid van Barbara, Pieter, kinderen, Opa, Oma en de rest van de familie. De sfeer was er zeer gemoedelijk, de faciliteiten meer dan prima en dan natuurlijk dat overheerlijke eten en drinken. In de ochtend verse broodjes met lokale vleeswaren, 's avonds buitengewoon lekkere pizza's of a la carte voor redelijke prijzen. De lokale italiaanse wijnen 'dwingen' je gewoon een doosje mee te nemen, die thuis in de hollandse regen minstens zo bijzonder smaakt. En dan niet te vergeten: het heerlijke ijs en de hazelnoot taart met cappuchino ! Prachtig weer gehad met 's avonds voldoende afkoeling voor een goede nachtrust. In de omgeving hebben we leuke uitstapjes kunnen maken naar o.a. de bloemen riviera en Monaco. Onze kinderen van 10 en 13 jaar hebben zich goed vermaakt. De wijnproeverij is een evenement dat je beslist niet mag missen. Sanitair: nog niet eerder zo fraai gezien op een camping. We zijn hiervoor jaren achter elkaar naar Frankrijk op vakantie geweest, maar Italie is nu toch ook wel heel goed bevallen en 'smaakt' naar meer...

09-08-2010

Sander v.d. Kieft uit Hilversum

Wat een uniek plekje in Itali. Geweldige camping waar het je aan niks ontbreekt. Mooie grote kampeerplekken, leuk zwembad, lekker restaurant en een riviertje met alle mogelijkheden. Sanitair nog nooit zo helder gezien op een camping. Het is met recht een comfort camping die toch gewoon lekker camping is gebleven. Barbara, we denken met veel plezier terug aan jullie stekkie en ons verblijf. Onze kinderen krijgen geen genoeg van het vertellen van belevenissen over kreeften, slangetjes en gevonden fossielen. Wij kunnen er weer even tegen met deze lekkere ervaring in onze gedachte. Pieter, Barbara, opa&oma Nolle, Hartstikke bedankt en heeeeeel veel succes. En groetjes van ons allemaal

08-08-2010

Ernst en Mary Tiemeijer uit Uitgeest

Wij zijn net terug van deze prachtige camping in het niet toeristische stukje Italie. We hebben daar 18 dagen heerlijk kunnen uitrusten en ook van de prachtige omgeving genoten. De website maakt echt alles waar wat er in vermeld staat, super schoon sanitair, prachtig zwembad, grote knusse staanplaatsen, lekker restaurant...........Silvio we hebben genoten van je pizza's en andere gerechten. De afstanden naar de winkeltjes, supermarkten en bezienswaardigheden vonden wij geen probleem daar dit duidelijk op de website beschreven staat! Zowel voor kleinere als oudere kinderen zijn er voldoende mogelijkheden (onze kinderen zijn 8 en 13 jaar en hebben zich uitstekend vermaakt). Barbara, Pieter, opa en oma en alle andere medewerkers we bedanken jullie voor jullie enorme gastvrijheid en inzet en we komen zeker terug naar jullie camping. We wensen jullie nog veel succes en geluk met jullie verdere plannen voor de camping. Barbara een dikke knuffel en poot van Noa.

06-08-2010

Fam. van Stiphout uit Aarle-Rixtel

Wij komen op 16 augustus met 3 kinderen van 9, 12 en 14 jaar naar Tenuta Squaneto, voor 2 weken. We hebben er erg veel zin in; onderstaande berichten laten de week tot aan vertrek erg lang duren. Zou iemand kunnen vertellen of het mogelijk is om met een klein rubberbootje op het riviertje te varen, of op het meertje op de camping? Tot volgende week!

Message Tenuta Squaneto: Op het meertje op de camping is het helaas niet toegestaan om met een bootje te varen of om te zwemmen. De oevers zijn daarvoor te stijl en te glad. In het riviertje is een plek waar gezwommen kan worden en ook met een bootje of luchtbed gedobberd kan worden hoewel het niet erg groot is. Voor meer vaar- en speelplezier op de Middellandse Zee is een dagje naar de Bloemen Rivira (ca. 40 minuten) natuurlijk zeker de moeite waard!

05-08-2010

Ellie nicolai uit Oenkerk

met weemoed denken wij terug aan echt een geweldige vakantie!! elke dag mooi weer, zwemmen alle aandacht voor de kids, niets moet alles mag!! Relax, en mede dankzij de buren; Barbara, Noelle en alle andere medewerkers is dit een onveretelijke vakantie geweest!!. Met recht een nederlandse nederzettig op het ongerepte en niet toeristische Italie, heerlijk naar onze mening. De dichtsbijzijnde dorpswinkel op ong 8 kilometer voldeed prima voor de dagelijkse dingen!! Hier ook het dorpsfeest meegemaakt tussen de italianen. vakantie voor levensgenieters! Alle luxe voor een kampeer vakantie aanwezig, maar toch weg van alles!

05-08-2010

Fam. Jansen uit Enschede

Wij zijn ruim 2 weken op deze camping geweest en hebben het samen met onze 3 jonge kinderen naar onze zin gehad.We hebben wel 20 kreeftjes gevangen in het riviertje dat langs de camping loopt, echt geweldig! Het is een soort Nederland in Itali aangezien de meeste vakantiegangers uit Nederland afkomstig zijn. Veel mensen die op doorreis zijn en hier een week verblijven om vervolgens nog door te reizen naar Toscane of andersom. Tijdens ons verblijf veel jonge kinderen die zich vermaakten op de veldjes, de speeltuin, volleybalveld, het riviertje of het zwembad. Boodschappen doen was lastiger, supermarkten zijn toch wat verder weg (gem. 30 min. afstand)en de slingerweggetjes in dit gebied maakten ons toch wel wat misselijk... dus een goede koelkast mee is wel handig. Leuke buren gehad;) (Astrid en Wessel) groetjes aan jullie!

24-07-2010

Habets uit Amstelveen

Genoten van een heerlijke ontspannen vakantie op Tenuta Squaneto. Een vermelding waard is het perfect schoon gehouden sanitair, de rust, de ruime plaatsen, het grote zwembad, de uitstekende Italiaanse keuken en niet te vergeten de grote keuze uit mooie wijnen. Vooral de persoonlijke benadering van de gehele familie zorgt ervoor dat je je geen klant voelt maar gast. Onze jongens van 17 en 20 die aanvankelijk niet mee zouden gaan en later kwamen, hebben zich uitstekend vermaakt. Tenuta Squaneto is zijn sterren meer dan waard en met recht een comfortcamping. Wij wensen jullie veel succes met de verdere ontwikkeling van jullie camping. We hebben nog lang niet alles gezien van de omgeving, dus komen zeker nog eens terug. Louis en Monique, Marco en Rogier Habets uit Amstelveen. (en een pootje van Tiesto)

06-07-2010

Astrid en Wessel Frenaij uit Lelystad

Hallo allemaal, Wij komen de laatste week van juli en eerste week augustus naar jullie camping.Ben erg benieuwd na het lezen van jullie gastenboek.Wij komen voor het eerst zonder kinderen, want die zijn uitgevlogen.Wij zijn ook voor het eerst in Italie op vakantie. We zien er nu al naar uit, groetjes en tot gauw

01-07-2010

Joyce Meeuwissen uit Ede

Lieve lieve allemaal, Ik ben inmiddels al weer volop aan het werk en mis jullie enorm. Ik heb het zo mega leuk bij jullie gehad dat ik eigenlijk terug verlang naar Tenuta Squaneto! Wat een mooie omgeving en ik heb nog nooit op een camping gestaan waar het zo schoon was als bij jullie. Heerlijk gegeten en ontzettend gezellig gehad. Nogmaals complimenten vanuit het inmiddels ook zonnige Holland. Dikke dikke kus voor jullie allen en Oma mis you too!!

30-05-2010

Hans & Karin Konzett uit A 6832 Sulz, Sulnerberg 17

Hallo Barbara! Am 15.05.2010 waren wir auf der Fahrt vom Lago Maggiore kommend zu unseren Freunden im Piemont. Durch die wunderbare Landschaft etwas von der geplanten Route abgekommen, waren wir auf der Suche nach einem Campingplatz. Durch das Hinweisschild am Strassenrand sind wir aufmerksam geworden. Die angefhrten 7000 Meter waren kein Hindernis und waren gut investiert. Tolle Anlage. Mitten in der Natur. Wir machen Werbung! Danke. Wir bewundern dich bzw. euch fr das Durchhaltevermgen! Liebe Gre aus sterreich. Hans & Karin Konzett

22-05-2010

Fam. Kuipers uit Geesteren

Hallo , dochter van 12 en zoon van 10 jaar. Wij komen vanaf 26 juli tot 6 augustus naar deze camping. Hebben er veel zin in en zijn benieuwd of er nog kinderen van dezelfde leeftijdsgroep aanwezig zijn. Fam. Kuipers

17-05-2010

Antoinette Sonneveld uit Otterlo

Wij zijn in de meivakantie een paar dagen geweest en hebben het heerlijk gehad. Helaas was het een beetje regenachtig maar de sfeer was goed, de douches lekker warm en het eten was geweldig! We komen zeker nog een keertje terug! Groetjes van Erik, Antoinette, Luuk en Roan

27-04-2010

Cor Soetens uit Hilvarenbeek

Site ziet er goed uit!! We gaan met 2 gezinnen met 2 jongens van 17 jaar. Hopelijk is hier voor hen voldoende vertier? Disco hoeft absoluut niet, maar wel meerdere jongeren. wandelen naar het dorp voor een ijsje of biertje evt kampvuurtje o.i.d.?

Message Tenuta Squaneto:
Beste Cor, Zoals uit onze site is op te maken bieden wij zeer beperkt recreatie activiteiten en genieten onze gasten met name van de rust en de prachtige omgeving. Voor kinderen van alle leeftijden hebben wij een prachtig zwembad en zijn er enkele sport- en speelplaatsen op de camping. De wat oudere jongeren (14-17 jaar) die wij tijdens ons eerste seizoen 2009 mochten verwelkomen hebben zich echter prima met elkaar vermaakt. Het riviertje dat rond onze camping loopt en een daarin gelegen diepere waterpoel was vaak een plek van plezier voor jong en oud. Van een frisse duik tot het zoeken naar rivierkreeftjes..... Het dichtsbijzijnde dorpje Piana Crixia met een barretje voor een ijsje of een biertje ligt op ca. 5 km van Tenuta Squaneto maar wees gerust....het ijs dat daar op ambachtelijke wijze wordt gemaakt verkopen wij ook in onze bar en een biertje is natuurlijk ook verkrijgbaar. Tot slot een niet onbelangrijke opmerking over het kampvuurtje; In de maanden juli en augustus is de kans zeer groot dat er een verbod geldt voor open vuur aangezien dit de droogste periode van het jaar betreft en men vanwege bosbrand hier zeer streng op toeziet. Graag hierover van te voren toestemming vragen bij de receptie!

21-04-2010

Fam. van Stiphout uit Aarle-Rixtel

Ook wij hebben er al erg veel zin in. Ik hoop dat onze oudste dochter zich zal vermaken, ook al vind ze het jammer dat er geen glijbaan is. Wij komen vanaf 16 augustus, met 3 dochters in de leeftijd van 14, 12 en 9 jaar. Ze kijken al uit naar het vissen in het riviertje!Ben benieuwd of we de familie uit Beek en Donk nog zullen treffen!

18-04-2010

Leonoor Seidel uit Assen

hallo, nee over het aantal kinderen hoeft niet iemand in te zitten :-). Wij komen de laatste twee weken van juli en de eerste van augustus met onze dochters van (dan) 6 en 1,5. We hebben er zin in! Groeten fam. Elzer-Seidel uit Assen

16-04-2010

Petra Riegman uit Barendrecht

Hier beginnen de vakantiekriebels ook al te komen! Met het aantal kinderen komt het geloof ik wel goed op de camping. Wij komen in de laatste week van juli en blijven tot half augustus met onze dochters van 7 en 5 en onze zoon van 3 jaar.

07-04-2010

Staffhorst-Evers uit Goirle

hoi hoi, wij zijn ook erg benieuwd en enthousiast!! komen vanaf 13 augustus met 2 kids voor bijna 3 weken (meisje van 11 en jongen van 13).. Nog meer kids in die periode ?? tot dan !!

31-03-2010

Fam. van Pelt uit Capelle aan den IJssel

En ook wij hebben er reuze zin in! We zijn er vanaf eind juli met onze twee zonen van 10 en 7 jaar!

25-03-2010

Fam. Dekkers uit beek en Donk

ook wij hebben erg veel zin in de vakantie. We kijken regelmatig even op de website. Wij komen begin augustus en hebben 2 kinderen een jongen van 8 en een meisje van 4 jaar.

19-03-2010

Joyce uit Land van Maas en Waal

Wij hebben veel zin in onze zomervakantie. Hoe staat het met de lodges ? Wanneer zijn die klaar ? Verder iemand nog leuke tips voor in de buurt met kinderen van 8-6-4 ?

Message Tenuta Squaneto: Wij hebben besloten om voor het seizoen 2010 nog geen verhuuraccommodaties aan te bieden.

17-03-2010

Lijzenga uit Oenkerk

Ook wij kijken heel erg uit naar de vakantie van 2010 op jullie camping. Benieuwd wat dit Italie hier ons te bieden heeft na vorig jaar Lago Maggiore. kortom was het maar Juli.......tot dan!! hopelijk ook veel kinderen in deze periode. (lftijd 8 en 4)

04-01-2010

Esther Peerenboom uit Almere

Ook wij kijken er naar uit deze zomer bij jullie te verblijven en zijn helemaal entiosiast door de vele goede verhalen.. Wij komen wel met onze twee zoons 15 en 12 maar zijn er vanaf 10 augustus.

26-12-2009

Romeo Lequio uit Savona

Prima di tutto tanti Auguri di Buon Natale e felice anno nuovo a tutti voi!! spero che stiate tutti bene e di avere vostre notizie. Tanti cari saluti da Romeo,Margherita e Patrizia.

20-11-2009

Erik en Jacqueline Timmerman uit Nijverdal

Wij kijken er naar uit om zomer 2010 op jullie camping te verblijven. Jullie website ziet er prima uit en zorgt er voor dat je we willen dat het al zover was! Zeker gezien het weer hier in Nederland. We zijn ook benieuwd of er nog meer kampeerders met kinderen in de leeftijd van ca. 16 jaar zullen zijn in de periode van 19 juli t/m 5 augustus 2010.

03-09-2009

Jos, Miriam, Sebastian, Babette en Jolijn uit Wijchen

Beste Barbara, Pieter, Dionne, Jesper, Opa, Oma, Ank en Mark. We zullen niet gauw die rit naar bordje nummer 7 vergeten! We hebben al heel wat afgereisd in Italie en ook deze keer was het weer een complete verrassing. Goed van jullie dat jullie van te voren de mensen waarschuwen om niet de route van de TOM TOM te volgen. Nou ik kan jullie verzekeren de rit naar bordje nummer 7 was de moeite waard. Wat een mooi gebied!!! Ook dit stukje Italie was weer de moeite waard.We hebben het meest nog genoten van jullie gastvrijheid en betrokkenheid. Het voelde heel goed. Jullie camping mag gezien worden. Wat een prachtige plaatsen en wat een mooi prive-sanitair. Ook Sebastian, Babette en Jolijn hebben genoten.Jullie restaurant kan ik iedereen aanbevelen. Ook daar weer die persoonlijke benadering van jullie! De wijnproeverij moeten jullie er zeker inhouden. Misschien ook een kookworkshop in de zomermaanden? Jullie zien ons zeker nog terug en misschien kan mijn zus en haar gezin dan ook aansluiten, want mijn zwager was helemaal weg van jullie camping en de omgeving. Groetjes van Miriam, Babette, Jolijn en natuurlijk van de peanuts: Jos en Sebastian.

03-09-2009

Hennie, Paul, Imke en Lars uit Nijmegen

Beste Pieter en Barbara, En natuurlijk ook Opa, Oma, Silvio, Mark, Anke en de kinderen. Ook voor ons was het de eerste keer in Itali, en dat zal zeker niet de laatste keer zijn. Wij sluiten ons graag aan bij al de positieve reacties over jullie camping, in een woord geweldig. Vooral jullie vriendelijkheid en hartelijkheid naar alle mensen toe valt zeer positief op. Ook de ligging van de camping is geweldig zo midden in de natuur (met salamanders, hagedissen,reen, rivierkreeften, vissen, roofvogels, relmuizen te veel om op te noemen), dan neem je de wat langere afstand naar een grote winkel graag op de koop toe. Ondanks de vele bergen of moet ik zeggen juist om de bergen kun je in de omgeving heerlijk fietsen. Ook het eten van Silvio is heerlijk of het nou pizza was of zijn streek gerechten van de kaart. Jullie kunnen trots zijn op wat jullie neer gezet hebben na alle tegenslagen die jullie gehad hebben. Wij komen zeker nog een keer bij jullie terug. PS: nog een wensen lijsten van de kinderen, een tafeltennistafel en goaltjes op het voetbalveld. Hartelijke Groeten, Hennie, Paul, Imke en Lars Janssen (Nijmegen)

02-09-2009

Fam. Voorhuis uit Arnhem

Beste Barbara,Pieter,kids en niet te vergeten...opa en oma! Bedankt voor de fijne vakantie op jullie mooie camping. Wij hadden een heerlijke plek in de schaduw met mooi uitzicht en de grootte was ok. Prima zwembad dat er iedere dag weer keurig schoon uitzag. De douches en afwasplaatsen waren erg ruim en werden goed schoon gehouden.Bas heeft zich prima vermaakt bij de vijver met het vangen van kikkertjes en Annemiek had veel plezier bij het riviertje met vissen en het bouwen van hutten met d'r vriendinnen. Het eten in het restaurant was heerlijk. De wijnproeverij van Pieter was heel gezellig,leerzaam, goed verzorgd en vooral lekker! Kookcursussen in het hoogseizoen zou echt helemaal top zijn, wie weet!!!???? Wij hebben genoten van de eerste keer Italie en van jullie gastvrijheid. Groetjes van Rob,Ida,Annemiek en Bas Voorhuis (Arnhem)

31-08-2009

Kemia van Kees en Mia uit Ede - jullie zeer bekend ;-)

Beste Fam.Witschge (familie van Pipo ?? haha). Volgens mij hebben we jullie via TV zien ploeteren om van de camping iets moois te maken.Heel dapper om zoiets te gaan ondernemen. Nu zagen we jullie in de krant en net heb ik jullie site bekeken.Nou,het resultaat mag er zijn !!! Fantastisch !! Hartelijk gefeliciteerd en heel veel suk6 gewenst. Helaas zit het er voor ons helemaal niet meer in om met vakantie te gaan,maar op afstand genieten we mee. Hartelijke groeten,Mia en Kees van Hest in Ede !

Message Tenuta Squaneto: Hoewel wij niet op TV zijn geweest zou een seizoen "Het roer om" met gemak gevuld kunnen worden met ons verhaal. In ieder geval bedankt voor de leuke reactie, evenals alle andere lieve en hartelijke woorden in ons gastenboek na een bezoekje dit jaar aan onze nieuwe Tenuta Squaneto!

28-08-2009

Kees en Marianne van der Weijde uit Rosmalen

Dag Barbara, Pieter en kids! Wij zijn weer veilig thuis gekomen in Rosmalen en zien terug op een hele fijne 14 dagen bij jullie. We sluiten ons aan bij de loftuitingen van de sprekers voor ons, met name wat betreft jullie grote inspanningen om alles soepel te laten draaien en om het ons naar de zin te maken. Een toevoeging nog: we hebben zelfs 12x(!)lekker bij jullie gegeten (en gedronken). Veel groeten uit Nederland, ook voor je vader, en vooral voor je moeder, Barbara! En: na 1 oktober lekker rust nemen na dit geslaagde(en dus drukke)eerste seizoen! Kees en Marianne van der Weijde

28-08-2009

Roy, Judith, Ruben en Stefan Bismeijer uit Vlaardingen

Beste Pieter, Barbara, kinderen en familie. We zijn alweer een week thuis, maar alle herinneringen aan onze vakantie bij jullie op de camping liggen nog vers in het geheugen. We hebben een heerlijke tijd gehad! De persoonlijke benadering bij jullie op de camping heeft ons zeer aangesproken. Onze kinderen willen dolgraag weer een keer terug. Toen ik vroeg waarom, zei Ruben: 'Het is een stukje Nederland in Italie'. We hebben ons bij jullie bijzonder welkom en thuis gevoeld. Heel erg bedankt!

26-08-2009

Joke, Dinja en Arno uit Apeldoorn ( daar waren er meer van )

Complimenten voor jullie gastvrije en persoonlijke wijze van campingbeheren. Even dachten we in Nederland te zijn beland, maar de natuur en het weer is toch duidelijk anders. Mooie ruime plaatsen! Oproep voor al die KCK-ers: is dit niet de nominatie: 'camping van het jaar' waard??? Stem dus mee!!

19-08-2009

Norbert, Regine, Lanieke, Meerle en Lente Detollenaere uit Duiven

Beste Pieter, Barbara, Dionne en Jesper. Heel hartelijk dank voor het verblijf op jullie prachtige camping! We hebben gedurende 2,5 week genoten van de zeer ruime campingplaats, de rust & de fraaie omgeving, het weer, het heerlijke eten (4x bij jullie in het restaurant gegeten), de activiteiten voor het gezin (o.a. de 6-kamp, familie beachvolleybal, de kinderbingo) en het prachtige zwembad. We hebben veel bewondering voor alle energie die jullie (samen met de familie) in de camping hebben gestoken en er nog dagelijks in stoppen (de nieuwsbrieven vormen hier het levend bewijs van!) Vooral ook de persoonlijke benadering en de moeite die wordt genomen om de gasten bij naam te kennen wordt zeer gewaardeerd. Hartelijke groeten,

12-08-2009

Henriette Kok uit Apeldoorn

Pieter & Barbara, We hebben een geweldige vakantie bij jullie gehad, vooral de rust op jullie camping heeft ons wat gedaan. Het klimaat, de slaperige dorpjes, de vriendelijke italianen, het heerlijke zwembad, schone sanitair en de gezelligheid heeft ons bijzonder goed gedaan! We wensen jullie veel geluk en voorspoed! En wie weet een keer tot ziens! Hartelijke groet, Jan,Henriette,Niels, Rens,Coen,Giel,Sanne,Daan & Tim Kok

11-08-2009

Amad Driessen uit Roosendaal

Beste Pieter en Barbara, Wij hebben een hele leuke vakantie gehad , mede door de mooie camping met een leuk zwembad en een goed restaurant , complimenten voor de kok Silvio. Wij hebben de vakantie goed afgesloten met de zeskamp ( het was peanuts ) in het zwembad. Wij wensen jullie veel succes en ga zo door. Groetjes van Amad , Yvonne en Larissa Driessen uit Roosendaal.

07-08-2009

Fam. Zevenbergen uit Apeldoorn

Pieter en Barbera, Wat hebben we het leuk gehad op jullie camping! Boven verwachting!! Alles wat jullie op de site schrijven klopt helemaal; rust, ongerepte natuur, prachtig zwembad, prima restaurant, schoon en nieuw toiletgebouw enz. enz. Onze kinderen hebben het ook super-leuk gehad (14, 16 en 19 jaar.) Er is zelfs al een Tenuta Squaneto-hyves gemaakt door Jeanine uit Zwijndrecht! Een leuke vriendengroep is er ontstaan. Nogmaals dank voor deze heerlijke 3 weken op jullie knusse camping! We zullen jullie camping zeker aanraden bij iedereen die naar Italie wil gaan. Groetjes, Ronald, Judith, Ruben, Elise en Nathan Zevenbergen, Apedoorn

02-08-2009

Fam. E. Holtrop uit Oranjewoud

Beste Pieter, Barbara, Dionne en Jesper, het is alweer anderhalve week geleden dat wij van jullie camping vertrokken. We hebben ruim twee en een halve week bij jullie op de camping gestaan en dat is heel erg goed bevallen. Ruime plaatsen, schoon sanitair, heerlijke pizza's, een prachtig zwembad, een nog onontdekt stukje Italie, mooie natuur, gezellige mensen, kortom alle ingredienten voor een heerlijke vakantie. We komen zeker nog een keer weer langs. 2 augustus 2009, Oranjewoud Edwin, Astrid, Imara,Jorn, Kay en Aina Holtrop

31-07-2009

Fam. Vermaak uit Dronten

Beste familie Witschge, We zijn al weer ruim een week aan het werk in ons regenachtige landje en hebben de regelmaat van het dagelijkse leventje weer opgepakt. Bedankt voor jullie gastvrijheid op jullie mooie en verzorgde camping midden in de prachtige natuur van de regio Piemonte. We wensen jullie heel veel succes met het verder uitbouwen van de camping, met jullie doorzettingsvermogen en steun van lieve ouders, familie en vrienden zullen jullie zekers hierin slagen. Uiteraard komen we over een paar jaar nog eens terug. Groetjes van Hans, Danielle, Romy en Finn.

25-07-2009

Cees Hoek uit Uitgeest

Beste Barbara en Pieter, we hebben een hele fijne tijd gehad bij jullie. Vooral het privekeukentje en sanitair beviel ons uitstekend. Wat mij betreft nu al een 4 sterrencamping in het supermooie nog niet ontdekte gebied op de grens van Liguri en Pimonte. Het gebied is geweldig mooi om te fietsen ( wel met bergverzet, stijgingspercentages van 10 15%). En de bloemenrivira ligt op steenworp afstand. Misschien tot volgend jaar, Cees, Ina, Kris en Thijn Hoek

19-07-2009

R. ten Duis uit Gieten

Hallo Barbara, Pieter, Dionne en Jesper, Wij zijn inmiddels al weer een tijdje thuis in Gieten en het gewone leven neemt ons weer helemaal in beslag... De foto's, met name van de kookworkshop zijn inmiddels op cd gebrand en sturen wij per post op! Zijn er 114. Wij hebben zo'n heerlijk tijd bij jullie gehad. Na een zeer warm welkom , hadden wij het gevoel bij zeer goede vrienden te verblijven. Super. Het gaat jullie zeker lukken in deze prachtig omgeving. Het afscheid heeft ons veel moeite gekost, een gevoel dat wij nog nooit eerder hebben ervaren! Rini en Reint ten Duis

14-07-2009

Marjan en Ruud Postema uit Hoorn

Hallo Barbara en Pieter ( en de kids natuurlijk ), Wij zijn alweer 2 dagen aan het werk, en dat valt tegen na een vakantie te hebben genoten op Tenuta Squaneto!! Wat een heerlijke tijd hebben wij daar gehad. Al bij aankomst hadden wij het gevoel hier onze rust te vinden en dat bleek de waarheid. Zoals andere bezoekers ook al schreven, bij de uitrit wilden wij al weer omdraaien! De rust en uitstraling heeft ons een heerlijke 10 dagen opgeleverd, ook door jullie positieve, opgewekte, vrolijke, opgeruimde instelling. En natuurlijk niet te vergeten Silvio! Het eten, maar ook de home - made limoncella, was niet te versmaden. jullie zullen ons dan ook vast en zeker terugzien op Tenuta Squaneto. Veel succes de komende weken met de gezellige drukte, maar met hulp van Opa en Oma, en enkele andere vrienden, zal dit zeker lukken! groetjes, Ruud en Marjan Postema

14-07-2009

Hans en Truus uit Haastrecht

Na een verblijf van 16 dagen op jullie camping kostte het ons moeite om afscheid te nemen. Lieve mensen, bedankt voor degeweldige tijd en nog heel veel succes toegewenst.

07-07-2009

Mariandel & Peter van Munster uit Almere

Al bij Acqui Terme kwamen voor het eerst in 10 dagen overdag de regendruppels naar beneden, als tranen bij het afscheid van de mooie omgeving van Tenuta Squaneto. En nu wachten in de regen op de trein naar Brig (CH), met in onze herinnering 10 heerlijke dagen op jullie mooie camping, de gezelligheid en gastvrijheid. Tot een volgende keer! Mariandel & Peter (2x2)

29-06-2009

Margriet schuil uit zwijndrecht

Het ziet er super uit bij jullie! We hebben heel veel zin in onze vakantie bij jullie. tot ziens! Fam. Schuil

25-06-2009

Henni en Tia Hattink uit Ede

Kleine aanvulling. Trouwens de gerechten waren niet alleen leuk (wat dat ook betekenen mag) maar hartstikke lekker. Henni en Tia

25-06-2009

Henni en Tia Hattink uit Ede

Hoi Pieter en Barbara. Aangekomen op een camping aan het Lago Maggiore, misten we jullie camping al na 5 minuten, zoals de rust, het schone sanitair, de ongedwongenheid,etc. De foto's van de kookworkshop zijn hartstikke leuk geworden, en de gerechten waren hartstikke leuk. Henni heeft zelfs een pastamachine gekocht. Groetjes en tot ziens van Henni en Tia.

22-06-2009

H van dijk uit zwartsluis

hallo pieter en barbera, Na ons bezoek aan jullie camping,waar we genoten hebben van jullie gastvrijheid en de rust, kijken we even op de site en zien we de foto's van de italiaanse kookworkshop die we bij jullie gevolgd hebben.De foto's zijn erg leuk geworden. Nog bedankt voor de fijne dagen bij jullie. Herman en Judith. juni 2009

19-06-2009

Lieke uit utrecht

hallo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! het privesanitair ziet er heel anders uit ik dacht dat het op een anderen camping was. en alles is heel veel mooier geworden dan toen we er waren in de mei vakantie dit jaar maaar nu is de camping eindelijlk 0PEN!! ik heb echt veel zin om weer in de zomer te komen. heel veel xxx en liefs van jullie nichtje LIEKE! ook van papa ,mama en cas xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

18-06-2009

Kim uit Bennekom

Lieve allemaal.... We missen jullie heel erg!!! En het zijn trouwens hele leuke foto's die nu op de site staan NOG MAAR EEN PAAR WEKEN EN WE KOMEN AL NAAR JULLIE MOOIE CAMPING TOE!!!! We hebben er super veel zin in. Kusjes van Kim ( en natuurlijk van mijn moeder)

14-06-2009

Erik en Yvonne uit Otterlo

Lieve Dionne en Jesper en natuurlijk ook Pieter en Barbera. Sarah wil even laten weten dat ze jullie ontzettend mist. Eerlijk wij ook... Het was erg leuk !!!

03-06-2009

Fam van Dongen uit Zeeland (Noord Brabant)

Heel veel succes de komende periode en ook wij zien er naar uit om in augustus vakantie te komen vieren. We hebben er veel zin in.

01-06-2009

Mariandel en Peter van Munster uit Almere

De kop is eraf! We hopen dat jullie een goed openingsweekend hebben gehad, en dat de komende maanden zullen brengen wat jullie er van verwachten. We zien uit naar ons verblijf op de camping. Tot later!

31-05-2009

Rob, Ida, Annemiek en Bas uit Arnhem

Eindelijk is het dan zover! Wij wensen jullie heel veel succes met de opening en kijken nu al uit naar het moment dat wij de pootjes van onze caravan kunnen uitdraaien op jullie camping. Groeten van Rob, Ida, Annemiek en Bas

31-05-2009

Susan veenvliet uit Arnhem

Beste Fam. Witschge, Heel veel succes met de opening van jullie camping. Wij verheugen ons op onze vakantie bij jullie en kijken geregeld op de site om te zien of er misschien nieuwe foto's opstaan want we zijn heeel benieuwd hoe alles er uit gaat zien. Groetjes en tot ziens, Fam. Veenvliet, Arnhem

28-05-2009

Petra Lans uit Doesburg

Hallo Fam Witschge, Heb net weer even op jullie site gekeken, we zijn aan het aftellen en hebben veel zin in onze vakantie bij jullie. En om de mooie omgeving te bezoeken.

27-05-2009

Ankie uit heerlen

Beste familie Witschge, wij wensen jullie veel succes toe met het openen van jullie camping en we verheugen ons op onze vakantie bij jullie in augustus! Familie van der Sleen

23-03-2009

Fam. Vlekke-Koster uit Zeewolde

Wat een superleuke n goede internetsite hebben jullie. Wie wil nou niet naar jullie nieuwe camping komen, wij zeker! Heel veel genoegdoening, liefde, plezier en succes in het mooie Itali! Hopelijk snel tot ziens, we missen jullie! Dikke kus van Amanda, Thomas, Robert & Jacqueline Vlekke.

11-03-2009

Jacqueline uit Ede

Hallo Fam. Witschge, Ik wil jullie heel veel succes wensen voor het seizoen dat voor jullie eindelijk na zo'n lange tijd voor de deur staat!! Het lange wachten wordt beloond. Groetjes Jan Jacqueline Maud Luuk

14-02-2009

Amanda uit flevoland

hoi hoi allemaal, we missen jullie heel erg in Nederland!! we komen wel snel kijken in jullie paradijs... dikke kus van ons allemaal!!

13-12-2008

Monique de Rooij uit Otterlo

Lieve Pieter, Barbara en kids, Ik zie hem nu pas! Ahum... Sorry. Mooie website. Ik hoop dat er snel echt gekampeerd kan worden bij jullie! We komen zeker een keer de vakantie bij jullie doorbrengen. (maar dan wel in een comfort lodges:-)

15-08-2008

Gea en Cees van Nieuwenhuizen uit Besse sur Issole

Pieter en Barbara, Wat een geweldige stek hebben jullie gevonden ! Het was nu allemaal al geweldig, wat moet dat volgend seizoen wel niet worden na de officiele opening... Door Silvio de kok werden we watertandend verwend met zoveel lekkers uit de Italiaanse keuken en we kunnen niet wachten het glas (grappa...) weer gauw te heffen op een spetterende toekomst voor jullie in het land van la dolce vita... Cees en Gea

13-08-2008

Silvia Fries uit Nordhorn

Liebe Barbara, lieber Pieter, ich erzhle allen Menschen von eurem wunderschnen Urlaubsort. Vielleicht gibt es ja auch bald Touristen aus Nordhorn. Liebe Gre, eine lange Umarmung und alles alles Gute fr Euch. Silvia Fries mit Sergej, Anna, Tonia, Juri

12-08-2008

P.Aarnts uit Castricum

Hallo Barbara en Pieter. Al het werk is dus duidelijk de moeite waard geweest. Het ziet er geweldig goed uit. Mooie en duidelijke website! Wij komen weer eens kijken. Veel succes. Piet en Lies Aarnts.

10-08-2008

Cor Vos uit Lelystad

Lieve allemaal daar in het zuiden, Ik heb bewondering voor jullie doorzettingsvermogen. Het ziet er geweldig uit op deze site en ik hoop dat jullie in 2009 goed van start gaan, en dat ik dat zeker wil zien wat jullie opgebouwd hebben. Veel liefs Ineke en Cor Vos

10-08-2008

Lex en Joke Segers uit Purmerend/Pareto

Hoi Barbara en Pieter. Bij thuiskomst in een nat en winderig Purmerend vanuit een zonnig en weldadig Pareto eerst maar even een blik op jullie site geworpen. En die ziet er geweldig uit!!! Wij kunnen ons aansluiten bij de andere gasten in jullie gastenboek; wij zijn vol bewondering voor jullie doorzettingsvermogen en zijn er van overtuigd dat Tenuta een geweldig succes zal worden. Wij zullen Tenuta in ieder geval promoten bij familie en vrienden (zeker zolang ons eigen stulpje op de heuvel niet bewoonbaar is). Heel veel succes gewenst en tot ziens in Pareto of Squaneto.

07-08-2008

Margreeth Eveleens uit Aalsmeer

Beste familie, N.a.v. het stuk in de KCk: Ik heb bewondering voor jullie doorzettingsvermogen en hoop dat 2009 'jullie' jaar gaat worden. Het is jullie van harte gegund en ik hoop met mijn man in een rustige tijd bij jullie te gast te komen. De site ziet er erg aanlokkelijk uit en jullie enthousiasme werkt aanstekelijk. Hou vol! en vooral succes! Margreeth Eveleens

06-08-2008

Jeroen Jonkers, Laura Morren en ........ (tja nog ff wachten op de kleine) uit Ede

Hoi Pieter, Barbara en kids... De website ziet er geweldig uit!!! Complimenten.. Heb de ontwikkelingen aan de hand van de brieven gevolgd en wat Bart-jan mij wist te vertellen. Wat een ontwikkelingen allemaal, maar allemaal toch enorm goed gekomen als ik deze site zie! Ik wens jullie super veel succes in 2009 en wie weet kom ik met Laura en de kleine in Italie kamperen.. Groetjes uit zonnig Ede...

03-08-2008

Marina Vrolijk uit Den Haag

Hallo Pieter, Barbara, Dionne en Jesper. Na eerst jullie verhaal in KCK te hebben gelezen, heb ik er een zondagavondje voor uit getrokken om jullie website te bekijken. Super. Ziet er heel uitnodigend uit. Ik kom snel een kijkje nemen. En ... 2009 wordt voor jullie een fantastisch jaar. Veel gezondheid, geluk en succes.

02-08-2008

De Buck uit Emmeloord

Ciao familie, super site. Ook wij komen jullie droom vast en zeker met eigen ogen bewonderen. Liefs uit Emmeloord. Marc-Lucy-Luc-Lis

02-08-2008

Bergkamp uit Amstelveen

Hallo Pieter en Barbara,Jullie prachtige website geeft een goede indruk van wat jullie hebben bereikt sedert 2005, toen wij uit Sardini bij jullie langs kwamen. Wij wensen jullie veel succes!.Riet en Piet Bergkamp.

01-08-2008

De Bondt uit Otterlo

Barbara en Pieter . Wat ziet het er allemaal mooi uit! Al dat harde werken en zo veel tegenslagen,het is niet voor niets geweest.Prachtig! We hoorden het allemaal van je vader en moeder. Heel dapper en moedig, en wat heerlijk om nu zo ver te zijn. Wie weet komen wij ook nog eens een keer jullie kant uit om het allemaal met eigen ogen te zien ! Heel veel geluk .maar vooral veel werk toegewenst maar dan dat werk waar jullie alles voor hebben gedaan! Hele gezonde en mooie jaren toegewenst ook voor jullie gezinnetje ! Liefs en groeten van Cees en Dina de Bondt

01-08-2008

Ans & Arij Heijboer uit 's Gravenmoer

Hoi Barbara, Pieter & kids, Jullie hebben er iets fantastisch van gemaakt.Daar zit een duidelijke doelstelling en visie achter. Chapeau ! Wij zijn fan van Itali maar zijn nog nooit in Piemonte geweest. Dat moet er dus een keer van komen. Jullie horen nog van ons. Veel succes met jullie camping. De nieuwe website kan de bezoeker enkel maar meer enthousiast en nieuwsgierig maken. Nogmaals chapeau.

01-08-2008

Ingrid Luteijn uit Spijkenisse

Hoi Babs en Pieter, Ziet er super uit jullie website. Jullie doorzettingsvermogen is zeker beloond! En zie hier het resultaat. Dat moet gewoon goedkomen in 2009. We gaan jullie zeker een keer bezoeken!! Groetjes en tot snel weer Ingrid, Martijn, Daan en Thom

01-08-2008

Ton en Laura Witschge uit Delft

Mooie website zeg! Goed van sfeer, zeer uitnodigend en informatief. Petje af Pieter en Barbara! Wij hebben besloten, dat we tot de doelgroep van fijnproevers gerekend kunnen worden en dat we volgend jaar naar Italie op vakantie gaan...ergens in de buurt van Spigno Monferrato. We hopen, dat jullie dan nog een plekje over hebben.

31-07-2008

Jo en Ied uit Hoofddorp

Hallo Pieter, Babs en kinderen. Net de mooie en duidelijke website gelezen. Wat ziet het er allemaal prachtig uit, je zou direkt in de auto willen stappen om alles van dichtbij te bewonderen. We nemen diep ons petje af voor het doorzettingsvermogen van jullie, en we weten en hopen dat de volgende jaren succesvol zullen zijn. Heel veel groetjes.

28-07-2008

Henk Schreiber uit Ede

Lieve Pieter en Babs, proficiat met jullie zeer uitgebreide web site. Van (grote) Dionne en Noelle hadden we zeer recent al het een en ander gehoord maar met jullie site wordt alles nog veel duidelijker. Hopelijk gaat in 2009 jullie droom uitkomen en wordt het een top jaar. Henk Schreiber

28-07-2008

Aranea uit Apeldoorn

Hoi Pieter en Barbara en de kids, net het artikel in de KCK gelezen en natuurlijk gelijk even de site aan het bekijken. Het ziet er echt super uit! We wensen jullie nog steeds veel suc6 zonder verdere tegenslagen en wie weet tot ziens in Piemonte. Groetjes Aranea en de rest

28-07-2008

Mw W van der Kraan uit Den Haag

Net jullie verhaal in de K.C.K gelezen en deze camping lijkt ons wel wat voor volgend jaar,zeker nu ik ook jullie website heb bekeken. Graag zou ik tegen die tijd nog willen weten hoe groot de caravan plaatsen zijn,maar dat komt nog wel. Graag tot ziens,hartelijke groet en veel sucses gewenst.

28-07-2008

Johanna Noyon en Ton van Schaik uit Piana Crixia (SV)

Lieve Barbara en Pieter, jullie site overtreft onze verwachtingen! Mooie foto's, duidelijke teksten en vooral: het geeft precies de rustige en gezellige sfeer in de prachtige natuur van hier weer. Wij weten het zker: het wordt een groot succes en dat mag ook wel na al jullie inspanningen! Toy, toy, toy van Ton en Johanna (en Luigi en de rest natuurlijk)

27-07-2008

Marie-louise Verstappen uit Elsloo

Hallo Pieter en Barbara, Heb net de KCK gelezen en natuurlijk ook het verhaal over jullie Italivirus. Daarom even de site geraadpleegd, mooi trouwens! het nodigt erg uit om eens jullie richting op te komen!! Ik hoop dat het interview in de KCK meer bekendheid oplevert. Veel succes! Marie-Louise, Limburg ( ook mooi trouwens!)

25-07-2008

Fam.F.Witschge-Aarnts uit Harskamp

Lieve Kids, Wat een prachtige site ! We verheugen ons om de allerlaatste vorderingen te zien.In april 2009 hopen we langere tijd bij jullie door te brengen om te genieten niet alleen van de schitterende omgeving maar ook van t heerlijke eten in de trattoria en de verrukkelijke wijnen.We weten zeker dat Tenuta Squaneto een succes wordt.Liefs Papa en Mama Witschge-Harskamp

25-07-2008

Bart Berg uit Zoetermeer

Beste Barbera en Pieter, Prachtige website, complimenten. Nodigt zeker uit om hier een keer onze vakantie door te brengen (maar dan wel in een huisje natuurlijk!!!!). Veel succes de komende tijd en ik hoop dat er nu geen tegenslagen meer komen. Groeten, Bart

24-07-2008

Marco, Jone, Troy, Thij en Gnof uit Otterlo

Cara famiglia Witschge! Complimenten voor de website. Bijna net zo mooi als Tenuta Squaneto zelf. Als n van de eerste gasten op jullie schitterende landgoed en derhalve ervaringsdeskundigen, kunnen we iedereen van harte aanbevelen om te komen genieten van de geweldige omgeving en de vele regionale heerlijkheden.

24-07-2008

Lieke uit utrecht

Hallo Allemaal, Leuke website. ik heb heel erg zin om te komen. het zwembad ziet er heel lekker uit. ik wil er nu al induiken. gelukkig is het nog maar 3 nachtjes slapen. dikke kus lieke

24-07-2008

M&A&L&C uit Utrecht

Lieve allemaal, Wat ziet de site er mooi uit! We kunnen haast niet meer wachten. Gelukkig is het nog maar een paar dagen en dan kunnen we de vorderingen op Tenuta met eigen ogen bewonderen. Dikke kus van ons viertjes en ook van OH en OV. M&A&L&C

24-07-2008

Bart-Jan uit Otterlo

Lieve Pieter, Babs en uiteraard de kids, Wat begint de website er geweldig uit te zien ! Super voor mekaar. Met alle foto's, toelichtingen en vooral de volledige informatie over het park en de directe omgeving, is dit een smaakmaker van jewelste. Kortom, 2009 wordt jullie jaar ! Dikke kus, BJ

TOP